Betaling og påmelding

Vi er i ferd med å legge om betalingssystemet vårt,  vi har et nytt online bookingssystem som vi er i ferd med å prøve ut på sommerens kurs. Det blir ogås etterhvert mulig å melde seg på og betale høstens kurs via dette systemet.


Billetter

Alle som dusjer i Pirbadets garderober mottar et adgangskort som varer i 8 eller 16 uker (dvs. kursperioden).

Denne billetten virker 20 minutter før og frem til 40 minutter etter vanngymtimen er ferdig. Mister du/ glemmer du billetten, så får du en ny.

Billetter legges frem oppå skranken til Pirbadet.

Husk at Pirbadet åpner først klokken 12 på tirsdager og torsdager, men Pirbadets ansatte er som oftest tilgjengelige i vaktrommet.

Vi har ikke anledning til å bruke andre basseng enn Helsebad 2, med unntak av innendørs boblebasseng. 


Pirbadet Fysioterapi sine garderober er billettløse 


Oppmøte:

Alle kursdeltagere som trener i Helsebad 2 møter senest 20 minutter før kursstart første kursdag, og mottar billetter av instruktøren. Ellers ligger billettene i en konvolutt oppå skranken, godt merket «Torills vanngym». Denne billetten skal du bruke hver gang du er på kurs, både når du går inn og ut av Pirbadet. De som trener i Helsebad 1 trenger ikke billett og går inn Pirbadet Fysioterapi sin inngang (med unntak fibromyalgikurset mandag 11.30 og tirsdag 14 partiet).


Før du går i bassenget:

Alle skal dusje uten badetøy.

Av sikkerhetsmessige årsaker skal du ikke gå ut i vannet før instruktøren kommer.

Unngå bruk av parfyme og hårspray. Vi har mange deltagere som plages med astma og allergi og reagerer på dette. Vi bruker litt forskjellig utstyr som du tar med deg og setter på kanten ved vannflaska di. Du trenger ikke badehette i bassenget.