For å se oversikt over hvilke instruktører som har hvilke timer, se timeplan.

Teamet vårt

Torill Olsøy Ængen

Daglig leder Nidaros Vanngym Pirbadet

Instruktør 

Torill har drevet med gruppevirksomhet i Pirbadet siden 2005. Hun tok fysioterapiutdanningen sin i Berlin på 90-tallet, og grunnla av Torills vanngym noen år senere. I tillegg til å utvikle egne konsept innenfor vanngym, jobber hun på Heimdal Helsehus Fysioterapi.


Hun er sertifisert vanngyminstruktør, og har instruert alle slags mennesker; med og uten diagnoser og fysiske begrensninger. Vannet gir uante muligheter for mennesker med og uten kroppslige plager. Sammen med musikk og sang, skapes det en for henne en uslåelig kombinasjon med god treningseffekt.Siver Steinshamn

Daglig leder Nidaros Vanngym Teglgården

Siver jobber som vanngyminstruktør på både Fossegrenda og i Pirbadet to ganger i uken. Siden 2021 har han hatt ukentlig utendørs gruppetreninger med borettslag og bedrifter, og han har nylig startet opp som personlig trener hos en fysioterapiklinikk på Ila.


Han har tatt treninginstruktørkurs gjennom SIT, og tar nå en bachelor i bevegelsesvitenskap på NTNU. Han er særlig interessert i å benytte biomekaniske, nevrovitenskapelige og motoriske fagperspektiver for å åpne bevegelsesfrihet i ledd og muskulatur, og ønsker med det å hjelpe de som trener til å føle på mestring og kroppsbeherskelse gjennom trening og bevegelse.


Tonje Elizabeth Nilssen

Bassengprogram koordinator og sekretær

Jobber til daglig som badevert og gruppeinstruktør i Orklandbadet, og har tidligere vært instruktør i Pirbadet.

Hun er sertifisert gruppeinstruktør gjennom Inspartum Akademiet, og lager en del av gruppeprogrammene. 

Hun har studert anatomi og fysiologi ved Aftenskolen

Sadeg Alizadeh

Instruktør

Kommer opprinnelig fra Iran og tar master i idrett og bevegelsesvitenskap ved NTNU. Han er også utdannet massør, og har jobbet som vanngyminstruktør både i inn- og utland i flere år.

Marte

Instruktør

Sunnmøring med lidenskap for fysisk aktivitet og håndball. Har jobbet som profesjonell håndballspiller i Italia, og har nå landet på Byåsen håndball elite.

Har bachelor i planlegging og administrasjon, og en påbegynt master i samfunnsplanlegging.

Silje Flåseth

Markedskonsulent


Med bakgrunn innen salg, service og markedsføring.


Utover sitt engasjement i forretningsverdenen, har Silje sin lidenskap innen yoga. Hun startet sin karriere med å undervise yoga for barn på SFO, og etablert eget foretak, som hun drev i 10 år. Med blant annet gruppetimer og skreddersydd yoga for bedrifter.


Med sin omfattende utdanning innen yin yoga, mediyoga, barneyoga instruktør og latteryoga, bringer Silje en unik og mangfoldig tilnærming til sin yogapraksis. Som også kan brukes i vann. Hennes dedikasjon til både markedsføring og å fremme velvære gjør henne til en verdifull ressurs for Nidaros Vanngym.